• Verhalen vanuit verre oorden

  Missen

  Beste mensen, Over een tijdje is het zover en dan keer ik weer huiswaarts. Een terugkeer naar Nederland brengt een dubbel gevoel met zich mee. Ik weet niet goed wat ik moet voelen want ik kijk er zeker naar uit om weer terug te keren naar Nederland, maar aan de andere kant heb ik het hier ook erg goed naar mijn zin. Daarom kreeg ik het lumineuze idee om alles op te schrijven wat ik mis hier, gemist heb, zal missen en niet zal missen of niet gemist heb.

 • Verhalen vanuit verre oorden

  Werken onder een baas

  Ik heb een probleem en dat is nogal een groot probleem. Sinds november werk ik voor vast onder een baas. Ik ben tot nu toe alleen nog maar student geweest en heb bijbaantjes gehad. In het studentenleven hoef je geen orders op te volgen, het is allemaal voor je eigen bestwil en je studeert voornamelijk voor jezelf. Bij bijbaantjes kom je wel zeker in contact met je baas, maar nooit serieus want het is toch maar een baatje voor erbij. Ik heb gewerkt in de keuken van een hotel en daar sprak ik nooit met de baas, de onderbaas vertelde mij wanneer ik moest werken en op de afgesproken tijden…

 • Verhalen vanuit verre oorden

  Michiels Leuke Anekdotes

  Omdat ik hier vanalles mee maak en dagelijks leuke dingen doe, heb ik natuurlijk heel veel anekdotes om met jullie te delen. En ik wil gewoon dat jullie deel uit maken van mijn leuke leven op dit moment dus vandaar dat ik nu een kleine greep doe uit mijn interessante leven. Dus veel plezier met het lezen van mijn schitterende belevingen hier op het wonderschone Tenerife in het utopische hotel Roca Nivaria.

 • Verhalen vanuit verre oorden

  There is no business, like…..

  Een veelgehoorde uitspraak over het mooiste vak dat er bestaat. Wat is er mooier dan brood op de plank te brengen door mensen te vermaken. En als je het goed doet dan kan je heel veel brood kopen, of speciaal brood en als je het nog beter doet dan kan je zelfs voor beleg op dat brood zorgen. Het is een vak apart en er zijn maar weinig mensen voor weggelegd. Elk type showbusiness vraagt zo om zijn eigen specifieke eigenschappen van de artiest. Sommige mensen zijn goed met het gebruik van hun stem en worden daardoor zanger of een ander vocaal artiest. Er zijn mensen die goed zijn in…

 • Verhalen vanuit verre oorden

  Held…

  Ik heb gisteren te horen gekregen dat ik kaartjes kan krijgen voor een concert van Robbie Williams! Eindelijk wordt mijn droom realiteit. Dit is het moment waarop ik jaren heb gewacht en eindelijk heb ik het geluk om aanwezig te mogen zijn bij een concert van mijn held.

 • Verhalen vanuit verre oorden

  Meest Onaantrekkelijke Meisje Ooit

  Het meest onaantrekkelijke meisje ooit. Damens en heren, voor mijn gevoel ben ik het meest onaantrekkelijke meisje ooit tegengekomen. Of ja, ik ken al haar langer, maar hoe langer ik haar zie en hoe beter ik haar leer kennen, hoe onaantrekkelijker zij wordt voor mij. Als je dit zo leest dan denk je natuurlijk meteen “jezus, wat voor lelijk paard moet dat zijn dan” maar het gaat niet eens om het lelijke gedeelte, meer om het paard.

 • Verhalen vanuit verre oorden

  Wat is Geluk?

  OK, dit verhaal heb ik twee weken geleden geschreven. Had toen alleen geen kans om het openbaar te maken en om eventjes te testen of alles correct werkt zal ik het nu doen. Veel plezier dus: Ik zat vanmorgen eens naar de radio te luisteren en daar vielen mij enkele zaken op. Ik hoorde zaken zoals Saddam Hoessein die zijn showtje opvoerde in de rechtzaak en een eerlijk proces eiste. Tevens wordt hij beschuldigd van het vermoorden van honderden mensen maar dat wordt door verschillende getuigen weer ontkent.

 • Verhalen vanuit verre oorden

  Bagagedrager

  dag lieve mensen tis hier nu diep in de nacht maar ik heb geen zin om te gaan slapen. Daarom zit ik hier nu boven in het hotel in het diepste geheim te internetten zodat ik jullie weer kan verblijden met een mooi verhaaltje. Want ik voel aan mijn water dat jullie wederom smachten naar een literair hoogstandje.

 • Verhalen vanuit verre oorden

  Deurbel

  Ja daar ben ik weer, een tijdje later dan gepland maar okeej, jullie moeten het er maar mee doen. Ik had een heel verhaal getypt op mn laptop in de veronderstelling dat wij spoedig internet zouden krijgen in het kantoortje van het animatieteam. Maar helaas, niets blijkt minder waar want natuurlijk was er weer wat mis en moest er iets besteld worden en dat gaat altijd volgens de spaanse methode. Oftewel, we vragen het aan en zien wel wanneer we het krijgen. Dus dat verhaal zal nog niet gepubliceerd worden. Niet dat jullie heel erg veel missen maar ik wilde jullie ff inwijden in de wondere wereld van het Geluk…

 • Verhalen vanuit verre oorden

  Fietspomp

  Zo, lieve mensen, fijn dat jullie ook deze week trouw dit verhaal komen lezen. Het doet mij deugd dat er mensen zijn wie het werkelijk waar leuk vinden om zo af en toe eens op deze site te kijken. Daarentegen merk ik daar weinig fan in de feedback die mensen kunnen plaatsen bij de berichten en dus zou ik willen vragen of het mogelijk is, dat mensen een leuk berichtje achter zouden laten. Misschien met een mening over het verhaal, een tip of onderwerp voor een volgend verhaal of een liefdesbetuiging, ik stel het allemaal zeer op prijs.