Wat lees je op mijn site?

Het is niet te tellen, maar in mijn leven heb ik heel wat letters op papier en digitaal papier gezet. Op deze website vind je een aantal van die verhalen terug. De site is lang niet compleet en een hoop van wat er staat is grote onzin. Desondanks wil ik jullie deze verhalen toch niet onthouden. Een soort van digitaal dagboek dus.

Je hoeft het niet te lezen, maar het mag wel…

De verhalen zijn verdeeld in enkele categorie├źn. Dat maakt het wat duidelijk om te lezen en zo kun je dus een keuze maken uit die duizenden lettertjes op mijn site.

– Categorie Spruijt –

Op 6 augustus 2019 zag mijn zoon Nolan voor het eerst de wereld om zich heen. Een kind is echt een heel goede bron van inspiratie. In deze categorie vind je dus vooral verhalen over waar ik tegenaan loop als (onervaren) vader.

– Categorie PR & Content –

In september 2012 veranderde ik van baan en kwam ik terecht bij LEWIS. Dat is een internationaal PR bureau. Als copywriter, PR adviseur en Content Manager ben ik sindsdien dagelijks bezig om bedrijven zo goed mogelijk in de media te krijgen. Een zeer afwisselende baan met schrijven, regelen, bloggen, advies geven, enz. De verhalen in deze categorie zijn daardoor erg divers, maar gaan vooral over mijn vakgebied.

– Categorie Mama –

Mijn moeder overleed op 23 december 2007 en dat is een grote bron van inspiratie geweest. In deze verhalen kun je lezen hoe ik met mijn verdriet omga en wat er komt kijken bij het verwerken van een verlies. Het zijn verhalen die je raken, recht uit mijn hart. Ze zijn erg persoonlijk, maar wil ze wel graag delen.

– Categorie Mijn Leven –

Ik schrijf over alles wat me dagelijks bezighoudt. Past het niet in een andere categorie, dan komt het in deze categorie terecht. Ik denk eigenlijk altijd in verhalen en dus is dit nogal een uitvoerige categorie.

– Categorie Restaurants –┬á

Voor de website Eindhoven Dichtbij mocht ik een aantal restaurant recensies schrijven. Daarmee combineerde ik mijn liefde voor schrijven voor eten!

– Categorie Eindhovens Dagblad –

Vanaf maart 2010 bood het Eindhovens Dagblad mij de mogelijkheid om verhalen te publiceren op een professionele manier. Op deze website vind je enkele stukken die in te krant (de Helmondse editie van het Eindhovens Dagblad) terecht zijn gekomen. Of het zijn verhalen naar aanleiding van wat ik meemaak tijdens mijn werkzaamheden.

– Categorie v.v Geldrop –

Dit zijn de teksten die ik geschreven heb voor de website van mijn voetbalelftal Geldrop 5. Logischerwijs gaan deze over alles wat maar met voetbal te maken heeft. Het is vooral onzin hoor, maar goed, toen dacht ik nog dat ik er een baan bij Voetbal International door zou scoren,

– Categorie Verhalen vanuit Verre Oorden –

Dit zijn de verhalen die ik schreef toen ik in Spanje zat en mijn website van Waarbenjij.nu bij hield. Deze verhalen gaan dus vooral over het reizen en waar ik toen mee bezig was. Het was eigenlijk het begin van mijn carriere als schrijver, want in die tijd had nog bijna niemand een blog en het was een heel goede manier om mijn schrijfvaardigheid te trainen.