Mijn Leven

Koninginnedag

Wat een heerlijk feestje was het toch weer. Met een biertje in de hand, dansend op stratumseind in een heerlijk fris regenbuitje. Wat kan een mens nou nog meer wensen?

Vrijdag eerst weer mogen werken in het gezelligste café van Eindhoven en dat was al een voorbode voor zaterdag. Vrijdags was het gewoon lekker druk en heb heerlijk weer kunnen werken. Of ja, werk, iedereen die binnen stond kende ik ongeveer en om hen dan van een drankje te voorzien is meer een luxe dan werk :)

Zaterdags waren we om 3 uur al in de stad maar helaas liet het weer ons in de steek. Als een echt oranjefan was ik compleet uitgedost in het oranje en klaar voor een mooi feestje. het viel me al direct op dat er dit jaar helemaal niet zoveel mensen in het oranje liepen. Daardoor was ik weer eens een uitzondering. Gelukkig was ik zo slim geweest om me goed in te pakken want met mijn dikke trui met capuchon, kwam geen druppeltje water of kou bij mij naar binnen.

Met een aangenaam snel tempo volgden de eerste biertjes en stond het aantal na een klein poosje al op 9. Redelijk snel dus…

Maar dat mocht ook wel want het was eigenlijk helemala niet zo leuk. het was koud, en veel te druk en daar heb ik echt een hekel aan. Gelukkig dat ik groot en breed ben zodat ik overal makkelijk door kom anders was het echt een hel geweest.

Toen de rest naar de Thomas ging ben ik maar gewoon weer gaan drinken in mn vertrouwde kroegje. Heerlijk zat en gelukkig pakte ik de trein van half 1 weer naar huis. en toen zat het er alweer op. Ik zal een paar fotos plaatsen op mn fotosite zodat jullie beetje sfeer kunnen proeven.

Was jullie koninginnedag ook zo leuk?

gegroet.

Letters. Woorden. Zinnen. Alinea's. Verhalen. Schrijven is echt mijn ding. Ik vertel in mijn verhalen wat ik dagelijks meemaak of wat er in mijn hoofd speelt. Soms leuk, soms ontroerend, altijd persoonlijk. Ik neem je graag mee in mijn leven...

2 reacties

  • Carl

    hahaha Tjuh. Volgende keer als het druk is mag je wel bij mij op m’n rug….
    Maar ik vond koninginnedag wel geslaagd hoor!! Voor de Boston was het ook gezellig! Alleen wel klote weer vergeleken met nu 26c.

Reageren?

%d bloggers liken dit: