Verhalen vanuit verre oorden

Roca Nivaria

Nieuw teken van leven!

Beste mensen, sorry als ik julie al een tijdje heb genegeerd, maar hier is een hele simpele reden voor.

Ik heb echt heel weinig tijd en het ziet er niet naar uit dat ik het de aankomende tijd minder druk ga krijgen. Ik ben sinds afgelopen dinsdag in een nieuw hotel geplaatst…. een supermooi, superluxe en supervet hotel! of ja, dat wordt het als het eenmaal af is want ze zijn nog druk aan het bouwen en nog niet veel is af. De opening van het hotel was afgelopen 6 november ofzo dus spiksplintergloedje nieuw!

http://www.rocanivaria.com

Daar kun je terecht voor wat meer info, staat nog niet zo heel erg veel op maar zo krijg je wel beetje een indruk.

Het hotel van de vorige keer was echt een mooi en relaxt hotel/resort. 5 sterren en had eigenlijk heel veel, maar toch was het heel beperkt. Ik bedoel daarmee dat het eigenlijk heel rustig was. De sportactiviteiten waren makkelijk te begeleiden en ´s avonds hoefden we geen kont te doen behalve beetje te babbelen met de gasten die in het restaurant zaten om de show te bekijken. Dit is echt heel goed voor mijn autisme want wordt nu echt gedwongen om contact te leggen. In het hotel was 90% engels, heel makkelijk natuurlijk om daarmee een gesprekje aan te knopen. Spreek inmiddels nog vloeiender engels dan eerst want zat laatst film te kijken op mn laptop en kwam er pas na een kwartier achter dat ik de ondertiteling vergeten was aan te zetten. Lekker boeiend he?

Het hotel waar ik nu zit, heeft niet veel engelse gasten. Meer duitsers, nederlanders, fransen en belgen. Oftewel, ik moet weer Frans en Duits gaan praten! Toll und wunderbar! Ik merk echt wel dat dat heel lang geleden is maar over een tijdje spreek ik dus ook deze 2 talen weer vloeibaar. Wat betreft het spaans, verstaan en begrijpen gaat steeds beter, terug praten is nog een heel stuk moeilijker en dat gaat ook nog wel ff duren denk ik. MAar dat maakt niet uit want zit hier nog wel paar maandjes. Zoals het er nu uitziet, denk ik, dat ik me hier nog wel paar maandjes kan gaan vermaken.

De activiteiten die er uiteindelijk zullen zijn, zijn best uitgebreid. Verschillende soorten danslessen(die ik gelkkig niet hoef te geven) verschillende soorten gym zoals aerobic en aquagym (die ik wel moet leren), voor de rest hebben we voetbal, beachvolleybal, basketball, petanque, tennis, darten, tafeltennis, we krijgen een golfbaan waar je kunt putten, er komt een 3uurse wandeltocht op het programma langs de kust, misschien dat we zelfs een mountainbike route gaan krijgen… maar het mooiste is: er staat VISSEN op het programma! Wat een dolle pret! Op zich wel grappig natuurlijk… maar nix voor mij.

Volgens mij was het dat wel beetje wat we overdag moeten doen, ´s avonds is het van een heel ander kaliber. We hebben namelijk 3 dagen in een week een show. Deze show houdt in dat we stukken uit Grease of saturday nght fever enz. moeten dansen! En zondag met kerst is de eerste grote show, moulin rouge, voor me en die moet ik dalijk ff gaan oefenen! verschrikkelijk! haha maar als ik terug kom in La Route dan kan ik daar wel showtje voor jullie allen weggeven (als ik nog ooit terug mag komen natuurlijk)

Wat valt er verder nog te vertellen… oowja het hotel nu is wel beetje in een rustig dorpje en da´s wel jammer natuurlijk maar het is niet anders. Tis ongeveer 15 min naar het andere dorp genaamd Los Christianos en daar is wel vanalles te beleven, heb ik me laten vertellen.

Zoals ik laatst al tegen Tim op msn zei, ik mis jullie allemaal best wel, ik heb alleen geen tijd om dat te beseffen. Ik ben echt heel de dag in de weer met vanalles en nog nix en dat is dus wel wat anders dan de laatste tijd in NL van me. MAar toch vermaak ik me hier goed en denk ik wel dat dit iets voor mij is. Lekker heel de da actief zijn en een goed contact met de gasten onderhouden… helaas zijn het geen vrouwen tussen de 18 en 24 maar moet ik het doen met oude getrouwde stelletjes

Ik denk dat ik het hier maar weer ff bij ga laten. Nogmaals sorry voor het minimale contact maar heb geen tijd! Ook kost het me handen vol geld om steeds met mn nl nummer te smsen, daarom heb ik spaans nummer inmiddels en als je dat wil moet je dat ff aan ´s mam vragen ofzo… je kan me daar best op msnen en bellen want dat kost me nix, ik kan alleen niet vaak terug smsen want mn belegoed is alweer op en weet niet hoe ik nieuwe erop krijg! Alle uitleg is in het spaans namelijk (dit duidt er dus op dat mn spaans nog niet echt heel goed is )

Mensen, dit was het weer… bedankt voor het lezen en hoop snel iets van jullie te horen! De groeten

Miguel

Letters. Woorden. Zinnen. Alinea's. Verhalen. Schrijven is echt mijn ding. Ik vertel in mijn verhalen wat ik dagelijks meemaak of wat er in mijn hoofd speelt. Soms leuk, soms ontroerend, altijd persoonlijk. Ik neem je graag mee in mijn leven...

Reageren?

%d bloggers liken dit: