Verhalen vanuit verre oorden

het einde…. tot nu toe

Zo mensen, daar ben ik weer!

Heb het heel druk gehad met vanalles en nogwat en heb dus geen tijd gehad om veel te schrijven op dit schitterende stukje internet.

Maar ik ben er weer en heb ok weer wat te vertellen. Ik heb zojuist te horen gekregen dat ik geplaatst ga worden op Tenerife en daar aan de slag ga als all-round entertainer in een luxe hotel. Voor de mensen die willen weten waar ik terecht ga komen, check this:

http://www.xlresorts.com/resorts/hmchome.asp

We hebben 2 gesprekken gehad met 2 werknemers en beide waren nogal enthousiast over me zei de nederlandse organisatie. Ik ben niet meteen geplaatst omdat ze geen vacature hadden voor me, maar nu hebben ze iets waarvan ze denken dat het precies bij mij past. Het werk zal er alsvolgt uit zien: Ik kom terecht in een actief team van 6 personen. Wij moeten sportactiviteiten organisren voor zowel koters als ouderen, wij moeten specifieke kinderactiviteiten organiseren en ik moet ‘s avonds in en show dansen….. ja dansen ja! Kan ik dat? Ik denk van niet maar lijkt me leuk om te doen

Heb ik er zin in? Ja op zich wel, eindelijk weer wat duidelijkheid en op 10 minuten afstand met de taxi komt mn kamergenoot van nu te zitten en dat is ook zeker wel relaxt. Ik kijk er naar uit om lekker actoef bezig te zijn. Het schijnt dat het dorpje waar ik kom nogal spaans ingesteld is. Perfect want zo leer ik goed spaans en an ik nog meer genieten van de spaanse cultuur. Want om eerlijk te zijn is die echt relaxt! HEerlijk rustig aan doen, rustig aan, alles komt wel goed. Pas ‘s avonds laat eten en ook goed eten want ik eet mn buikje nog ronder hier… is echt puur genieten!

Ik wil eigenlijk wel wat fotos plaatsen van hoe het hier is enzo, maar ehmmmm mijn fotocamera kan ik niet op mn laptop aanslutien… flutdign dat het is. Daaro heb ik nu nog ff geen fotos maar zzal binnekort de fotos van de anderen erop zetten zodat jullie wat meer zien van hier.

Willen jullie nog weten wat ik ed afgelopen tijd gedaan heb? Ik ben naar school geweest om spaans te leren, 2 tentamens gehad en volgens mij heb ik een 6,5 gemiddeld gehaald. Ik heb workshops gehad in salsa dansen, merengue dansen, flamengo dansen, sporten, presenteren, schminken, touristische trekpleisters bezocht zoals het huis van picasso, het nachtleven van Malaga ontdekt, Barca – Real gekeken in de officiele barca kroeg, gegeten in heerlijke restaurants en te horen gekregen waar ik kom te werken…

maar dat is voor de volgende keer!

dagdag

Letters. Woorden. Zinnen. Alinea's. Verhalen. Schrijven is echt mijn ding. Ik vertel in mijn verhalen wat ik dagelijks meemaak of wat er in mijn hoofd speelt. Soms leuk, soms ontroerend, altijd persoonlijk. Ik neem je graag mee in mijn leven...

Reageren?

%d bloggers liken dit: