Mijn Leven

Ik negeer mijn eigen site!

Hier ben ik maar weer eens met een nieuw stukje op mijn site. Na het vorige verhaal is het alweer een tijdje stil op deze site. Dat heeft natuurlijk zo zijn oorzaken.

Als eerste is dat namelijk omdat dit laatste verhaal zo persoonlijk was, dat ik het genoeg aandacht wilde geven door niets nieuws te publiceren. Er zijn inmiddels al veel reacties op gekomen en dat doet me goed. Maar volgens mij heeft mijn moeder het nog niet eens gelezen haha.

Een tweede oorzaak is dat ik het te druk heb gehad met dingen schrijven voor school en voor de website van Geldrop5. Voor deze site schrijf ik “grappige” stukjes en wedstrijdverslagen en daar gaat eigenlijk ook best veel tijd in zitten.

Een derde oorzaak is dat ik gewoon weinig inspiratie heb voor een nieuw goed verhaal. Ik kan wel een onzinverhaal op gaan hangen, maar ik merk aan mezelf dat ik het schrijven allemaal iets serieuzer neem. Dat komt denk ik ook gewoon door mijn opleiding tot journalist nu.

Ik zal de aankomende tijd gewoon weer eens goed gaan brainstormen en ik beloof plechtig dat er snel wat nieuws zal verschijnen. Jullie mogen natuurlijk altijd tips geven over onderwerpen waar jullie graag over willen lezen.

Dit was ‘m alweer, ik ga weer ff verder met brainstormen. Wat is het toch mooi om schrijver te zijn! Heel de dag nix doen, koffie drinken en wachten op die Goddelijke ingeving!

De groeten

Letters. Woorden. Zinnen. Alinea's. Verhalen. Schrijven is echt mijn ding. Ik vertel in mijn verhalen wat ik dagelijks meemaak of wat er in mijn hoofd speelt. Soms leuk, soms ontroerend, altijd persoonlijk. Ik neem je graag mee in mijn leven...

4 reacties

Reageren?

%d bloggers liken dit: