Mijn Leven

De laatste loodjes…

Ze zitten er op! Ik ben er klaar mee! Mijn allerlaatste schoolwerkzaamheden voor dit jaar zijn ingeleverd en ik kan er niets meer aan veranderen! De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze en dat klopt ook wel eigenlijk. De vorige keer werd ik gewogen en te licht bevonden en moest ik dus op herkansing. Ik heb nu het licht gezien, twee schitterende stukjes tekst geschreven (Met dank aan Taco en Q-Dance) en heb het ingeleverd (Hebben jullie op de woordspelingen gelet?). Dinsdagmiddag, de 26e, om 14.00uur krijg ik mijn laatste gesprek om te bepalen of ik mijn Propedeuse binnen heb…

Nou, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het goed spannend! I’ll let you know…

Letters. Woorden. Zinnen. Alinea's. Verhalen. Schrijven is echt mijn ding. Ik vertel in mijn verhalen wat ik dagelijks meemaak of wat er in mijn hoofd speelt. Soms leuk, soms ontroerend, altijd persoonlijk. Ik neem je graag mee in mijn leven...

Reageren?

%d bloggers liken dit: