Mama

23 juni 2008: Een half jaar

We zijn een half jaar verder. Vandaag is het precies zes maanden geleden dat mijn moeder ons heeft verlaten.

Het is nog steeds moeilijk te bevatten, ik mis haar nog steeds. Ik vraag me af of dit gevoel ooit weg zal gaan. Die leegte, dat missen… Ik zou zo graag nog een paar woorden tegen haar willen zeggen. Helaas gaat dat niet meer, nooit meer.

Lieve mama, je bent nu bij ons weg gegaan, maar in gedachten verlaat je me nooit. Ik mis je.

Letters. Woorden. Zinnen. Alinea's. Verhalen. Schrijven is echt mijn ding. Ik vertel in mijn verhalen wat ik dagelijks meemaak of wat er in mijn hoofd speelt. Soms leuk, soms ontroerend, altijd persoonlijk. Ik neem je graag mee in mijn leven...

2 reacties

 • annika

  lieve michiel, ik heb een tijdje niet op je site gezeten maar heb nu al je verhalen weer even bij gelezen, ik vind het super van je dat je het allemaal zo schrijft!!
  Ik ben trots op je dat je er zo mee omgaat.
  Wat je over papa schreef vind ik ook heel erg mooi, hij was er idd altijd voor haar en daar ben ik erg blij om, hij is een kanjer!!!

  maar mama missen zullen we altijd blijven doen ze was echt een super moeder, ik heb het er behoorlijk moeilijk mee, alles wat ik meemaak wil ik der nog vertellen maar helaas gaat dat niet. Ik hoop dat ze het toch allemaal mee krijgt daarboven (als er daarboven iets is)..

  lieve mama, ik mis je enorm en eigenlijk wil ik de tijd terug draaien maar helaas gaat dat niet, en ik weet dat het zo goed voor jou is dat jij eindelijk rust hebt.
  mama we zullen je nooooit vergeten jij was mijn alles, ik hou van je
  michiel en papa ik ben trots op jullie, jullie betekenen erg veel voor mij!!

Reageren?

%d bloggers liken dit: